Mario Ovidiu Oprea, candidat PNL Dolj la Senat, transmite un mesaj cu prilejul  Zilei Internaționale a Studentului: Studentii acestia, copiii buni si atat de incercati, ei merita, mai presus de orice, fapte, nu scuze.

Studentii Romaniei sunt o categorie aparte a societatii. Gasesc multa noblete in sufletul lor, multa motivatie in fiecare actiune si acea rara solidaritate care, de la inceputul pandemiei, ne-a emotionat pe toti. Tinerii acestia care primeau zacusca in geanta de acasa si invata pe rupte, au puterea de a contura viitorul tarii, cel pe care il asteptam toti. Viitorul acela mai bland, care sa nu mai fie amenintat de putregaiul unor partide de duzina. Studentii Romaniei, copiii acestia destepti care se zbat sa ajunga sus, cu carte, nu cu pile, trebuie sa iasa la vot, pe 6 decembrie.

Sa le arate tuturor ca sunt uniti si ca nimeni, dar absolut nimeni, n-o sa le mai incalce dreptul la stabilitate si normalitate. Si nici dreptul de a fi fericiti aici, in tara, langa familia lor si prietenii de-o viata. Ma incred in inteligenta lor. Ma uimeste determinarea lor. Ma uimeste felul in care fac voluntariat si admir creativitatea lor. Studentii acestia, copiii buni si atat de incercati, ei merita, mai presus de orice, fapte, nu scuze. Si stiu asta din fiecare proiect pe care l-am gandit cu ei. Merita sa nu regrete alegerea de a fi ramas aici si merita sa aiba libertatea de a-si manifesta exemplul.

Intr-o lume bantuita de boala si de partide care au stat in umbra propriei mizerii si vor iar la putere, ei sunt raza de lumina care cade pe buletinul de vot. La multi ani pe care sa ii traiti asa cum ati visat voi ca ati vrea sa fie!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here