Marian Vasile, consilier local PNL: Rafuielile interne din PSD Dolj ne sunt prezentate ca masuri luate in interesul craiovenilor!?!

0

marian vasile, olguta, pnl craiova. psd, rafuieli Marian Vasile, consilier local PNL Craiova,  spune ca grijile Olgutei Vasilescu pentru cetateni sunt, de fapt, niste rafuieli interne din interioarul PSD Dolj. Aceste rafuieli vin in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale, cand PSD a pierdut si municipiul Craiova si judetul  Dolj.

”OF, OF, OF si VAI, VAI, VAI…cat ne macina problemele cetatenilor din Craiova…  (dupa ani buni petrecuti prin Bucuresti…)

Era nevoie ca sute de cetateni sa-i spuna doamnei ca alte mii de cetateni asteapta autobuzul in ploaie??? Sau ca nu se ridica gunoiul? Sau ca…? Sau ca…?

Consilierii PNL ii spun, (in fiecare luna) inca din 2012 sa demita directorii pusi de PSD, pe baza de cumetrii si slugarnicie de partid! Personajele puse de PSD in fruntea institutiilor subordonate Primariei au reusit sa reduca drastic calitatea vietii in orasul nostru!

Rafuielile interne din PSD Dolj ne sunt prezentate ca masuri luate in interesul craiovenilor!?! Aveti alte rude de pus in locul celor care nu au performat (in campanie ca doar nu in administratie)?” a scris Marian Vasile, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.