Ultimul sondaj realizat de CURS miroase de la o posta a manipulare de campanie. Compania de sondare detinuta de Iosif Buble aduce PSD in ceafa PNL, la numai 3 procente diferenta.

Iata cum decurg manipularile CURS. Se pun cateva cifre in fata unor formatiuni politice, dupa care se amesteca pana acele cifre se apropie de scorul dorit de respectivele partide, in speta PSD, care a urcat la 29%, de la un amart 21%, in urma cu 2 saptamani.

Dupa ce se finalizeaza sondajul si toata lumea este multumita, rezultatul sondajului se urca pe un bucata site de stiri, in cazul de fata – stiripesurse.ro, al carui propietar este, ce sa vezi, tot Iosif Buble.

”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar obține 32%, în timp ce PSD ar obține 29%. În același timp, alianța USR-PLUS ar obține 16%, un scor prin intermediul căruia ar putea emite pretenții să fie cooptați la guvernare.

În partea inferioară a clasamentului regăsim PMP cu 7%, iar Pro România ține aproape cu 6%, în timp ce UDMR se menține la scorul obișnuit de 5%. Practic, toate cele 3 partide vor trebui să lupte pentru a trece pragul electoral, iar surprizele nu sunt excluse”,se arata in sondajul CURS publicat de stiripesurse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.