Liberalii Alexandru Gîdăr si Nicolae Giugea, intalnire cu ministrul Educatiei pentru rezolvarea situatiei de la Colegiul Ștefan Odobleja

0

alexandru gadarLiberalii Alexandru Gîdăr si Nicolae Giugea, candidati PNL la Primaria Craiova, respectiv Consiliul Judetean Dolj, au avut o intalnire cu ministrul Educatiei. In cadrul intalnirii, cei doi au  prezentat situatia in care se afla doua scoli craiovene, si anume,  Colegiul Ștefan Odobleja si Liceul Voltaire. 

”Astăzi, împreună cu colegul meu Alexandru Gîdăr, inspector școlar general adjunct la ISJ Dolj, am avut o întrevede cu doamna Monica Anisie, Ministrul Educației și Cercetării. I-am prezentat cazul de la Colegiul Ștefan Odobleja și împreună am analizat soluțiile pentru dezamorsarea situației tensionate existente aici.

Doamna ministru s-a arătat dispusă să identificăm modalitatea prin care situația poate fi rezolvată, atât pentru Liceul Voltaire cât și pentru Colegiul Ștefan Odobleja. De asemenea, am discutat despre posibilitatea extinderii programului prin care se acordă o masă caldă gratuită pe zi, copiilor din zonele devaforizate. În momentul de față în Dolj programul se aplică în trei localități, dar numărul acestora va crește.

Foarte importante sunt investițiile în infrastructura școlară. În urma demersurilor făcute încă din iarnă, Guvernul a introdus 34 de școli și grădinițe din Dolj pe lista unităților care au primit bani pentru continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități a acestora. Discuțiile cu doamna ministru au vizat și posibilitatea extinderii acestei liste, astfel încât, în final, toate școlile din județ să ofere condiții corespunzătoare copiilor”, scrie Nicolae Giugea, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.