candidat, primaria craiova,

Fost membru PNL si consilier judetean, Isidor Răducea si-a anuntat prietenii virtuali ca va candida ca independent  Consiliul Local al municipiului Craiova pentru un post de consilier local. Fostul vicepresedinte al PNL Dolj, anunta si motivul pentru care a decis sa candideze pentru un post de consilier local.

”Vă anunț oficial că voi candida ca INDEPENDENT la Consiliul Local al municipiului Craiova pentru un post de consilier local.

De ce candidez?
Candidez pentru că doresc să mă implic și este mult mai eficient să o fac dinăuntru decât din afară. Sunt mai hotărât ca oricând să mă lupt cu un sistem de care ne-am săturat și pe care trebuie să-l atacăm frontal dacă vrem să trăim demn în acest oraș. Craiova este orașul în care m-am născut, am crescut și am învățat. Craiova este orașul în care vreau să trăiesc. Craiova este casa mea.

Cine sunt?
Sunt Isidor Răducea și am 43 de ani. Sunt tatăl lui Darius (8 ani) și soțul Mihaelei. Sunt antreprenor în domeniul panificației. În ultimii ani, ca simplu cetățean, m-am implicat în acțiuni de ecologizare și de donare de sânge. Craiovei îi datorez formarea mea profesională (licențiat în Științe Politice și absolvent de master în Științe Administrative la Universitatea din Craiova).

Puteți afla mai multe despre mine pe raducea.ro

Vă mulțumesc!
Isidor Răducea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.