Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a declarat, intr-o conderinta de presa, ca Planul national de relansare economica este cel mai aplicat plan de dezvoltare lansat din ’89 si pana in prezent. De asemenea, ministrul Tineretului si Sportului spune ca acest plan tinteste o perioada extrem de importanta de dezvoltare economica, se pliaza perfect si se sincronizeaza cu bugetarea 2021-2027 a Uniunii Europene.

”Acest program estre rezultatul a catorva luni de munca. Ca membru al Guvenului, pot spune ca, in spatele acestui program foarte ambitios si aplicat sta o munca de cateva luni de zile, care a inceput pe la jumatate crizei sanitare, criza care ne-a aratat ca trebuie sa rezolvam acum anumite dificultati, dar cel mai importan lucru – ne-a aratat ca acum e momentul sa abordam frontal si sa rezolvam problemele structurale ale Romaniei.

Modelul liberal de care vorbea si presedintele PNL Craiova, domnul Mario Ovidiu Oprea, este bazat pe trei componente  liberale: investitii, incurajarea intiativei private si crearea de locuri de munca. Este una din cele mai la indemana cai de relansare economica”, a declarat Ionut Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.