ionut stroe

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, sustine că EURO2020 poate fi un succes în România. De asemenea, ministrul spune ca tara noastra este în grafic în ceea ce priveşte co-organizarea EURO 2020 la fotbal, care va avea loc anul viitor.

”Chiar și în condițiile de astăzi, EURO2020 poate fi un succes în România, pentru că mare parte din acest eveniment este deja organizat. Noi suntem în grafic cu toate pregătirile.

Nu există un asemenea scenariu, în care EURO2020 să se desfășoare într-o singură țară. Sunt simple speculații care nu sunt bazate pe niciun fel de informare oficială. Gândiți-vă că în acest moment ar fi foarte greu să modifici conceptul EURO2020 peste noapte. Pentru noi ar fi complet surprinzător un asemenea scenariu, dacă nu chiar dezamăgitor, pentru că noi, ca și celelalte țări, cred, am muncit foarte mult, cel puțin în ultima perioadă, pentru a fi gazde bune și pentru a beneficia de pe urma investițiilor făcute.

Să nu uităm că există și o componentă sportivă, și una economică, și una de prestigiu pentru fiecare țară angajată și implicit pentru România.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here