ionut stroe

 Timp de două zile, pe 6 ianuarie și 7 ianuarie, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a întâlnit cu reprezentanții federațiilor naționale sportive ale căror cereri de finanțare sunt eligibile

“Au fost două zile maraton, în care am discutat cu 63 de federații, cele care au avut cererile de finanțare eligibile, iar zilele următoare doresc să mă întâlnesc și cu cele declarate neeligibile, pentru a le explica încă o dată ce așteaptă Ministerul Tineretului și Sportului din punct de vedere legal de la acestea pentru a putea primi finanțare. Au fost discuții deschise, aplicate, în care reprezentanții federațiilor au dat dovadă de multă deschidere.

Unii dintre aceștia și-au asumat obiective îndrăznețe pentru acest an, pentru dezvoltarea sportului pe care îl reprezintă. Mai este de lucrat la planificarea pe termen lung, îmi doresc mai multă rigurozitate, însă ce este extrem de important și m-am bucurat să aflu acest lucru, toți, dar absolut toți, doresc ca prin acțiunile de promovare a sportului în rândul copiilor și a tinerilor să aibă cât mai mulți practicanți, să își mărească astfel și baza de selecție. Discuțiile purtate nu au făcut decât să întârească ideea și îmi certifice, deși nu mai era nevoie, faptul că avem nevoie urgent de un parteneriat puternic și funcțional cu Ministerul Educației Națioanale, pentru că numai împreună putem să mișcăm lucrurile la nivel de copii și juniori.”, a declarat Ionuț Stroe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.