IntenCity Festival a impresionat și a captivat publicul în vara anului 2023, transformându-se într-un adevărat regal al muzicii și divertismentului. Organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova, festivalul și-a consolidat statutul de eveniment de referință în România, atrăgând mii de participanți entuziaști atât din întreaga țară, cât și din străinătate.

Cu un lineup muzical impresionant și o varietate de genuri muzicale, IntenCity Festival a oferit experiențe captivante pentru toate gusturile și preferințele muzicale ale participanților. De la artiști consacrați cu hituri de neuitat, care au făcut să danseze generații întregi, până la talente emergente și descoperiri muzicale promițătoare, festivalul a creat o atmosferă vibrantă și plină de energie.

Pe parcursul celor trei zile de festival, publicul a fost martorul unor concerte live memorabile, spectacole electrizante și prestații artistice inedite. Genurile muzicale diverse, precum pop, latino, disco, electro, trap și hip-hop, au acoperit o gamă largă de preferințe și au oferit o experiență muzicală diversificată și inegalabilă.

IntenCity Festival a depășit granițele muzicii și a creat o atmosferă de poveste în cadrul orașului. Decorurile spectaculoase, instalațiile de artă interactivă și proiecțiile de lumină au transformat spațiile festivalului în adevărate opere de artă, fascinând privirile participanților și adăugând o notă de magie întregii experiențe.

Pe lângă muzică, festivalul a oferit și o gamă variată de activități complementare. Participanții au avut privilegiul de a se bucura de zone de food court cu mâncăruri delicioase, zone de relaxare și posibilitatea de a întâlni artiști preferați. Aceste experiențe au permis o conexiune autentică între participanți, creând amintiri de neuitat și o atmosferă plină de entuziasm și bucurie.

Cei care doresc să fie printre primii care află noutățile despre lineup-ul viitoarei ediții și să beneficieze de reduceri pre-sale sunt încurajați să completeze formularul disponibil pe site-ul oficial al festivalului: https://craiovaintencity.ro/super-reduceri-intencity-2024/

Pentru mai multe informații despre Festivalul IntenCity și pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți ale evenimentului, vă invităm să accesați următoarele surse:

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.