ilan, laufer

Ilan Laufer fura starul electoral pentru 2020. Fostul ministru PSD anunta un turneu in tara in urma caruia se vor selecta candidatii pentru alegerile locale.

 

”TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10

Pe 17 ianuarie 2020, Platforma Social Liberală (PSL) lansează cea mai spectaculoasă acțiune de construcție politică națională. TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 își propune să împace românii și să-i unească în jurul unui proiect comun. Timp de 18 zile și 18 nopți, echipa PSL va străbate peste 5000 de km și va ajunge în cele mai importante 35 de orașe, oferind ocazia a 10 milioane de români să contribuie direct la proiectul de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10.

Suntem singura formatiune care a inclus în topul priorităților sale proiecte care să stopeze cât mai repede exodul românilor din propria țară și să readucă diaspora în România prin punerea în practică a Legii repatrierii. Vom lupta pentru a ne regăsi mândria de a fi român, dragostea și respectul față de valorile și simbolurile naționale. Avem curaj să dăm oamenilor încredere în forțele proprii și să lăsăm la o parte ura și dezbinarea. Promovăm un proiect de țară care va duce România printre primele 10 economii din Europa în următorii 10 ani.

În premieră pe scena politică din România, toți candidații PSL la alegerile din 2020 vor fi desemnați în urma participării la TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10. Cu această ocazie, vor fi constituite organizațiile locale și județene ale PSL.

Nu rata acest moment unic, alătură-te echipei PSL din orașul tău și vino alături de comunitatea care va schimba România. Lasă-ne datele de contact prin mesaj privat sau pe e-mail la simieimipasa@gmail.com Eu sau colegii mei vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp pentru a te integra în echipele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.