iata care sunt

iata care suntVloggerii din România sunt adevărați trendsetteri în materie de modă, iar tinerii îi urmăresc cu sfințenie în tot ceea ce fac. Dacă tendințele în fashion sunt dictate, de regulă, din Statele Unite ale Americii, creatorii de conținut video autohtoni știu cum să țină pasul cu cei din vest și se îmbracă mereu conform ultimelor standarde. 

Iată 3 lucruri MUST HAVE pe care le poartă orice vlogger român:   

  1. Pantofi sport sau din piele

Deși încălțămintea nu este primul lucru pe care îl poți observa când urmărești un video, aceasta este de o importanță majoră în look-ul oricărui vlogger de succes. De cele mai multe ori, protagoniștilor dintr-un clip le este filmată fața, focusul camerelor fiind pe partea superioară a corpului. În schimb, în acele cazuri în care sunt filmați din cap până în picioare, se poate vedea că vloggerițele preferă să poarte pantofi de damă din piele, iar bloggerii optează pentru cei sport. 

Fetelor le oferă un mare plus din punct de vedere estetic, pe când băieților le accentuează latura sportivă. În ambele situații, trendurile sunt preluate de afară și încep să prindă din ce în ce mai bine și la tinerii români.

Fiecare vlogger își definește stilul vestimentar în funcție de ceea ce dorește să le transmită fanilor, iar aceștia își aleg modele din rândul vedetelor care se mulează cel mai mult pe personalitatea lor.  

  1. Ochelari de soare cu rame mici 

ochelariSe spune că moda revine din 20 în 20 de ani. Acest lucru este cât se poate de adevărat, mai ales dacă te gândești la ochelarii de soare omniprezenți în conținutul digital postat de vloggeri pe rețelele sociale. 

Dacă la începutul anilor 2000, ochelarii de soare cu rame mici erau ultimul răcnet, acum poți constata că, treptat, treptat, aceștia își fac din nou apariția în prim-planul trendurilor din modă. 

Cei cu rame mari se purtau la sfârșitul anilor 80, iar odată cu anul 2010, aceștia au reapărut pe piață ca ciupercile după ploaie. Stilul acesta este încă în trend, dar tranziția înspre cei cu rame cât mai mici este mai mult decât evidentă. 

Tu ce tip de ochelari de soare preferi?  

  1. Orice stil de șapcă

Șepcile au fost mereu la modă, indiferent de perioada istorică despre care este vorba. Dacă la începutul secolului trecut, toată lumea purta pălării care mai de care mai sofisticate, iar acestea nu se dădeau jos decât în momentul intrării în locuință, acum șepcile au preluat titlul de accesoriu de nelipsit. 

În orice video pe care îl postează vloggerii din România, dar și cei din afară, nu poți să nu observi șepci de diferite stiluri și în toate culorile posibile. Cei mai cunoscuți dintre ei dictează trendul în rândul generației tinere, ceea ce explică de ce pe stradă vezi tot mai multe persoane cu un astfel de accesoriu pe cap, fie că e soare, fie că plouă. 

Tu care consideri ca este accesoriul vestimentar care a fost mereu în vogă și a reușit să treacă testul timpului indiferent de generație? 

 Surse foto: Shutterstock.com, Storyblocks.com  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here