”Administrație PSD = datorii și scumpiri

Planurile administrației PSD în legătură cu RAT Craiova SRL pot fi descrise astfel: datorii, datorii, datorii. Astfel, pe ordinea de zi a sedinței din data de 25.06.2020 figurează aprobarea unui acord de pre-finanțare semnat cu BERD pentru suma de 6 milioane de Euro.

Partidul Național Liberal atrage atenția că pe umerii craiovenilor este pus încă un bir de către administrația PSD, reprezentată în acest caz de Sorin Manda.

Banii sunt destinați pentru “modernizare ateliere de reparaţii, corp birouri, dispecerat, spălătorie, platforme şi împrejmuiri precum şi reţele electrice cu echipamente aferente, respectiv tot ceea ce presupune activitatea de exploatare şi întreţinere a flotei auto.” Iată cum se pot “toca eficient” 6 milioane de euro în vremuri de criză economică prefigurată.

La un calcul sumar, cu o perioadă de rambursare de 8 ani (din care un an de grație), rezultă că RAT ar avea de înapoiat aproape 1 milion de euro/an – sumă pe care cu siguranță nu și-o permite în actuala situație economică și având în vedere cifrele seci din contabilitate.

Tot în sedința de pe 25.06.2020, la punctele 25 și 26 avem de a face cu scumpiri ale prestărilor efectuate de către RAADPFL către Primaria Craiova (întreținere și reparare a străzilor cu îmbrăcăminte din pavaj de piatra brută – respectiv alte “tarife pentru activitățile date în gestiune directa RAADPFL”).

De asemenea, găsim o propunere de alocare a sumei de 110.000 lei pentru achiziționarea unui generator de ceață rece cu alimentare Diesel, spre a fi folosit de către Salubritate Craiova SRL; considerăm suma ca fiind disproporționată în raport cu nevoile curente ale societății și cu costurile din piață.

În concluzie, avem de a face cu 3 exemple diferite, dar care ilustreaza perfect incapacitatea administrativă a PSD și care poate fi tradusă astfel: datorii, scumpiri, irosire de bani. Pentru aceste motive, grupul de consilieri PNL din Consiliul Local Craiova va vota împotriva acestor propuneri, precum și împotriva propunerii de prelungire a mandatului directorului RAT Craiova (Sorin Manda) până la data de 31.12.2020.

Grupul consilierilor municipali ai PNL Craiova”

1 COMENTARIU

  1. De ce este necesar de a prelungi mandatul lui Sorin manda , pentru a m-ai lua foc alte autobuze ? Ajunge unde ne a dus proasta administrație! Se poate inlocui că a expirat mandatul primit de cumnata lia oleguța !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.