Liderul deputaților PNL, Florin Roman, spune ca PSD se foloseste de  o chichiţa  pentru a amâna un vot pe proiectul PNL, privind eliminarea pensiilor speciale.

În calitate de lider al deputaţilor PNL, am depus o solicitare scrisă prin care solicit un vot pe pe proiectul pensiilor speciale, şi nu doar dezbatere aşa cum a propus PSD, prin ordinea de zi. Este o chichiţa de care PSD se foloseşte pentru a amâna un vot pe proiectul PNL, privind eliminarea pensiilor speciale. Bănuielile sunt confirmate şi de recenta declaratie a preşedintelui interimar al PSD, care a vorbit explicit de un vot pentru retrimiterea la comisia de munca, a proiectului PNL.

Retrimiterea la comisie nu este altceva decât un tertip folosit de PSD, pentru a îngropa pensiile speciale. Ora adevărului a sosit! Marţi vom afla cum se separa apele: PSD trebuie sa decidă dacă este partidul poporului sau rămâne partidul privilegiaţilor! Nu există nici două Romanii şi nici doua categorii de pensionari.

Decizia este a celor de la PSD, însă sunt convins ca vor veni şi explicatiile pentru pensionarii de rând, care au contribuit ani de zile. Singurul lucru pe care îl putem discuta este respingerea amendamentelor PSD depuse la comisia de muncă, prin care au fost anulate şi bursele viagere pentru sportivi şi oameni de cultura, ce au făcut cinste României, şi pe care PSD ii considera ca fiind beneficiari de „pensii speciale”.

În cazul in care vor refuza îndepărtarea acestor aberaţii, vom îndrepta noi cei de la PNL acest lucru, prin ordonanţa a guvernului liberal. Mesajul către PSD este simplu: PNL nu face nici un pas înapoi in cazul tăierii pensiilor speciale! Ori cu poporul, ori cu privilegiaţii, tovarăşi socialişti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.