Eduard Ciceu, candidat Pro Romania la Primaria Craiova

0

Pro Romania si-a desemnat candidatul la Primaria Craiova. Eduard Ciceu, de 38 de ani, din Craiova si conduce o companie in domeniul publicitar. Eduard a plecat in Bucuresti in urma cu 16 ani, unde a pus bazele unei agentii de publicitate. Tanarul spune ca nu face politica, insa doreste sa schimbe Craiova in bine.

M-am născut, am crescut şi am studiat în Craiova, însă am decis să mă mut în Bucureşti pentru a-mi urma pasiunea pentru publicitate. Am condus echipe creative şi am colaborat cu echipe româneşti, internaţionale şi fonduri de investiţii care generează mii de locuri de muncă în România. Nu am făcut niciodată politică, nu sunt un politician, dar sunt tot mai nemulţumit de incapacitatea actualei clase politice de a ne oferi un trai mai bun, o Românie cu adevărat europeană.

Cred că a venit şi vremea Craiovei să fie administrată şi condusă către un nivel de trai cel puţin egal cu Timişoara, Cluj sau Iaşi. Vă aştept alături de mine, de echipa ProRomânia, să pregătim Craiova pentru schimbările pe care următorii ani le vor aduce în economie. Avem ocazia, pentru prima oară după treizeci de ani, să construim o clasă politică nouă care să nu aibă absolut nicio legătură cu perioada comunistă“, a declarat Eduard Ciceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.