Dolj: Măsuri de ordine publică cu ocazia manifestărilor dedicate Revelionului

0

Din experienţa anilor anteriori, ca urmare a specificului acestei perioade a anului caracterizată de multitudinea activităţilor derulate cu ocazia sărbătorilor tradiţionale, se impune o prezenţă activă a jandarmilor în scopul asigurării climatului de normalitate publică.

Cele două unităţi de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spaţiul public, de referinţă fiind manifestările cultural artistice organizate în spaţiul public pentru marcarea trecerii în noul an.

Marţi, 31.12.2019, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică în zona centrală din municipiul Craiova, la manifestarea cultural-artistică „Revelion 2019 – 2020”, organizată de Primăria municipiului Craiova, care vor începe la ora 20.30.

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura măsurile de ordine publică în oraşul Filiaşi, la manifestările cultural-artistice „Revelion 2019 – 2020”, organizate de autorităţile publice locale, care vor începe la ora 23.00.

Pe lângă aceste activităţi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj vor acţiona, în cooperare cu celelalte structuri sau independent, în misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pentru combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional, în zona de competenţă teritorială şi vor acorda o atenţie deosebită respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea dispozitivelor pirotehnice (petarde, artificii).

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
I.J. J. DOLJ G. J. Mb. CRAIOVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.