Un numar de 25 de elevi care au obținut media 10 la evaluarea națională sau la examenul de bacalaureat au fost premiați de Consiliul Județean Dolj, în cadrul unui eveniment organizat luni, la Palatul Administrativ din Craiova.

”Avem obiceiul an de an, elevii care performeaza, elevii de 10, sa beneficieze de un mic premiu din partea CJ Dolj, ca un semn de recunostinta, pentru ca sunt cei mai buni elevi pe care ii are judetul si sunt elevii de la care avem foarte mari asteptari – la liceu, la facultate sa faca in continuare performanta”, a declarat presedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, citat de cronicaolteniei.ro.

Daniel Ion, inspector școlar general I.Ș.J Dolj: Impreuna cu colegii de la CJ Dolj incurajam performanta

 

”Ma bucur nespus că ma aflu astazi alaturi de voi, privesc si vad fețe luminate, fețe minunate, copiii de 10. Vreau sa va spunem ca noi, cei de la ISJ Dolj, am fost intr-un parteneriat continuu, in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de invatare din judetul nostru si nu numai. Suntem intr-un parteneriat cu unitatile de invatamant superior din tara, dar mai ales intr-un parteneriat cu Universitatea din Craiova, catre care va sfatuim sa va indreptati, pentru ca locul vostru este aici, sunteti olteni si trebuie sa ramaneti aici, in Oltenia. Sunteti cei mai buni!”, a declarat Prof. dr. Daniel Alexandru Ion, inspector şcolar general al ISJ Dolj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.