politia
Un bărbat de 43 de ani, din comuna Murgaşi, a fost arestat preventiv, joi, după ce a lovit un poliţist cu o furcă în umărul drept. 
”La data de 03 mai, ora 17.45, polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Pieleşti, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au deplasat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Murgaşi, în vederea aplanării conflictului pe care acesta îl avea cu vecinii.
La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, iar ulterior, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în umărul drept. Poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacriomogen, bărbatul aruncând furca şi fugind prin grădina casei.
În dimineaţa zilei de 04 mai, în baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
În cursul zilei de 04 mai, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.