Deputat Ion Cupă, președinte PMP Dolj: ”Alături de validarea prin vot a candidatului nostru pentru funcția de președinte al CJ Dolj, am validat, de asemenea prin vot, alte 12 candidaturi PMP pentru funcțiile de primari din județ”

Consiliul Executiv Județean al PMP Dolj continuă procesul de selecție și validare al candidaturilor pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an.

În ședința din 5 martie 2020 a CEJ PMP Dolj au fost validate alte 17 candidaturi PMP pentru funcțiile de primari. Astfel, la Bulzești va candida din partea noastră Cristian Ionuț Vulpe, la Coțofenii din Dos-Ion Grădinaru, la Coțofenii din Față-Costel Civinete,la Dobrești-Lucian Pisoi,la Galicea Mare – Viorica Brândușa Stângulescu, la Goiești-Neamțu Jenel, la Radovan-Florian Noață, la Scăești-Anton Bonoiu, la Tălpaș- Nicolae Gheorghișor, la Daneți-Popa Marian, la Brădești-Daniel Olteanu, la Ișalnița-Pavel Lăzeanu, la Dăbuleni-Giugăl Adinel, la Negoi-Sorin Voinea, la Maglavit-Lupu Marius, la Podari-Trașcă Marin, la Calafat-Radu Ciobanu.

In aceeași sedință, Prof.univ.dr. Mihail-Cristian Negulescu, specialist în managementul administrației publice, a fost desemnat prin vot candidatul PMP Dolj la funcția de presedinte al Consiliului Județean Administrativ.

”PMP Dolj a validat până la acest moment, prin vot, 29 de candidaturi pentru funcțiile de primari din judet. Oameni responsabili, apreciați în comunitățile lor. Procesul de selecție si validare va continua săptămânal, obiectivul nostru fiind depunerea de candidaturi pentru funcțiile de primari și liste complete pentru consiliile locale în cât mai multe din cele 111 localități ale județului”- a declarat deputatul Ion Cupă după reuniunea Consiliului Județean Executiv al PMP Dolj.

BIROUL DE PRESĂ AL PMP DOLJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.