vaccinare craiova

Craiova va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii județului Dolj au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate, deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Dolj.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Craiova (13, noiembrie, piața William Shakespeare, de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

Vă invităm să luați parte sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 11.00, în piața William Shakespeare, la conferința de presă care îi are ca invitați pe:

Iuliana Manea, director DSP Dolj

Dr. Carmen Adriana Dogaru, Preşedinte Asociația Medicilor de Familie Dolj

Ramona Nicola, Manager Directia Marketing și Comunicare, CEZ România

Dr. Gindrovel Dumitra, Medicină de familie

Dr. Costin Albița, Spitalul Militar Craiova

#OAMENICAMINE a luat startul de la București, joi, 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare ‚”Carol I”. Atasat aveti cateva imagini de la eveniment. Aici veti regasi de asemenea o serie de video-uri de informare si educare privind vaccinarea care vor rula in cadrul evenimentului – Asociatia FilmEvent – YouTube

Caravana vaccinării este susținută de CEZ România. După Craiova, aceasta va fi prezentă în județele Olt și Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.