craiova

Dupa o ploaie de 30 de minute, Craiova a fost acoperita de ape, blocata complet. Sistemul de canalizare al orasului a cedat, iar cantitatile de precipitatii cazute in timp scurt au transformat capitala Olteniei, in Veneția Romaniei.

Olguta Vasilescu nu a intarziat sa ne spuina ca in Craiova a ploat cu galeata. Stiam si noi, unii chiar pe pielea noastra, ramasi in trafic, blocati prin masini sau cu frica-n san ca o sa pice strada cu noi.

Asta e Craiova administrata 10 ani de PSD, in punctul de a se scufunda cu noi cu tot.

”In urma ploii cu grindină de azi, peste 80 litri per metru pătrat, s-au produs mai multe pagube la străzi, case și instituții ale statului. Toate canalele care rețin apele pluviale au depășit cota de avarie, făcând canalizarea să refuleze în mai multe zone din oraș. Au fost închise pasajele și s-a oprit circulația tramvaiului după ce un plop s-a prăbușit peste firele de înaltă tensiune. Mai multe persoane au fost ajutate de polițiștii locali să ajungă în siguranță acasă după ce aleile din Grădina Botanică au fost inundate. Am solicitat ISU să intervină alături de CAO în zone calamitate, în sprijinul cetățenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.