stancu, pro romania

stancu, pro romaniaIn acest moment Pro Romania Dolj si-a desemnat candidatii la alegerile locale in mai mult de jumatate din localitatile judetului. Astazi a venit randul candidatului la fotoliu de primar al comunei doljene Verbița. Este vorba despre Constantin Neagoe, ”fost cadru militar în marea familie a Armatei Române, cu o serie de realizări atât pe plan personal cât și profesional, domnul Neagoe promite să-și pună toată priceperea și puterea în slujba verbițenilor”, spune Florinel Stancu, liderul Pro Romania Dolj.

”Fost cadru militar în marea familie a Armatei Române, cu o serie de realizări atât pe plan personal cât și profesional, domnul Neagoe promite să-și pună toată priceperea și puterea în slujba verbițenilor. Probitatea profesională și etică, viziunea și ambiția, relațiile foarte bune cu oamenii, activitatea în slujba statului român realizată cu mândrie ani de-a rândul, reprezintă câteva din calitățile care îl recomandă pentru a administra foarte bine comuna”.

Constantin Neagoe: „În campaniile electorale pentru funcţia de primar de până acum s-a promis tot ce se putea promite şi rareori s-a onorat ceva. Nu vreau să repet această greșeală. Vă rog, pe cei care locuiți în Verbița, să îmi acordați o șansă pentru a vă demonstra că într-un singur mandat este posibil de a oferi localității noastre tot ce merită mai bun. Țineți minte, primarii răi sunt aleși de cetățenii buni care nu votează. Vă invit să votați pentru schimbare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.