Cele mai multe femei se machiază zilnic, deoarece fac o pasiune din această activitate, iar altele pun produse de make-up pe față doar la evenimentele speciale. Cu toate acestea, nu există reprezentantă a sexului feminin care să nu aibă acasă mai multe produse de makeup, pe care să le folosească cum știe mai bine. 

Pentru a putea realiza un machiaj complet de zi sau de noapte sunt necesare mai multe tipuri de produse, ce au roluri diferite. Acestea trebuie să fie de înaltă calitate, pentru că fața este cea care ia prima oară contact cu lumea din jur și cea care spune inițial foarte multe despre propria persoană. De aceea, chipul trebuie să fie foarte bine îngrijit și îi trebuie oferită o atenție sporită. 

Dar să nu ne lungim și să scoatem rapid “vinovații” la iveală. Fondul de ten a fost întotdeauna un subiect dificil, deoarece un singur fond de ten nu poate fi perfect pentru toată lumea. Suntem diferite, avem diferite tipuri de piele, așa că un singur fond de ten nu poate mulțumi toate femeile. 

Chiar şi atunci când porţi masca de protecţie, un fond de ten bun va rezista şi va arăta bine timp îndelungat. În plus, merită să trecem pe listă cele mai bune produse ale anului, pentru că la un moment dat ne vom întoarce la normalitate şi vom crea din nou machiaje glam, nu-i aşa?

IsaDora, un brand suedez nou apărut pe piaţa din România, vine cu produse “cruelty free”, “fragrance free” şi “vegan friendly”. Produsele IsaDora nu au parfumuri artificiale, fiind potrivite, deci, pentru toate tipurile de piele (chiar şi pentru cele mai sensibile) şi, de asemenea, sunt testate oftalmologic, astfel că, indiferent dacă purtaţi ochelari de vedere, lentile de contact sau pur şi simplu aveţi ochii sensibili, IsaDora vi se va potrivi. Fondurile lor de ten au o acoperire mare şi o rezistenţă îndelungată, oferind totuşi un aspect natural, perfect neted.

O femeie mai are nevoie pe lângă fond de ten şi de o mascară, un blush şi poate un ruj de buze. Este, într-adevăr un machiaj minimalist, cu puţine produse, dar este de efect. De asemenea, machiajul dă femeii o anumită putere şi o încredere în sine. Se pare că o femeie are nevoie de puţine lucruri pentru a se dovedi cu adevărat puternică.

Pe lângă toate astea, dacă alegi şi o vopsea de păr bună, într-o culoare care să se potrivească cu nuanţa pielii, culoarea ochilor sau trăsăturile feţei…ei bine, ai dat lovitura. Vei fi admirată, apreciată şi te vei simţi foarte bine în pielea ta.

Dacă utilizați toate aceste produse, atunci cu siguranță machiajele dumneavoastră vor fi de nota 10. În cazul în care nu știți foarte bine cum se folosește fiecare produs în parte, este recomandat să urmăriți câteva tutoriale pe Youtube, care vă pot învăța acest lucru pas cu pas. 

De asemenea, dacă vrei să faci alegerile potrivite, urmăreşte promoţiile la produsele care te interesează şi le poţi cumpăra online. Un important magazin online este Esteto.ro, care are frecvent campanii de reduceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here