gabriel paunica

Desi acest personaj politic local, minuscul si galgios, Gabriel Paunica, un ins caruia nu ar trebui atribuita o foarte mare atentie, insa acesta s-a afla, intr-un moment impotatant al politicii doljene si craiovene in rolul de salvator, dar a preferat postura de clovn, împroşcând cu noroi in toata munca unor oameni politici cu experienta.

In legatura cu ultimele postari ale domnului Paunica, memorabile pot spune, ne duc cu gandul ca domnul Paunica, desi scrie de la stanga la dreapta, practic citeste si intelege invers, adica de la dreapta la stânga!

Gabriel Paunica catre Horatiu Buzatu: Cum ar fi fost sa il avem pe Lucian Sauleanu la primaria Craiova cu sustinerea PNL si sa avem un candidat liberal la CJ? Le castigam pe ambele, dar nu ati vrut”.

Ii mai reamintesc domnului Paunica faptul ca marele candidat USRPLUS Sauleanu a obtinut mai putin de jumatate din voturile obtinute de liberalul Giugea, iar Alexandru Gidar a obtinut vreo 33% pentr CJ, in timp ce voi nu ati reusit sa treceti pragul electoral.

”Din cand in cand domnul Buzatu sfideaza logica. Ne face calculul acum cu ce am fi avut daca gandeam cu totii ca el.

Domnule Buzatu, nu vreti sa folositi rationamentul intreg? Cum ar fi fost sa il avem pe Lucian Sauleanu la primaria Craiova cu sustinerea PNL si sa avem un candidat liberal la CJ? Le castigam pe ambele, dar nu ati vrut. Nu ati miscat un deget pentru ca acest lucru sa se intample din simpla vanitate. Ati crezut ca ne atacati si puteti singuri. Niciodata, absolut niciodata nu ati facut singur nimic. Acum sunteti iarasi in rationamentul pagubos „PNL poate guverna singur”, ca de, a inceput campania.

Da, sunt de acord, unde nu-i cap nici dumnezeu nu cere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.