Auchan introduce, în premieră pe piața locală de retail, o serie de coșuri de cumpărături predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online www auchan. ro

Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și sunt livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore.

Împachetarea produselor se face în condiții stricte de siguranță sanitară, respectând toate măsurile în vigoare.

Potrivit companiei, pachetele predefinite sunt special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar și cele de curățenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt deja disponibile 6 coșuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări și băuturi, produse destinate curățeniei casei, două coșuri cu hrană pentru câini (talie medie și mică) și un coș cu produse pentru pisici.

„În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid și bine românilor din toată țara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro și sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă și siguranță sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât și la pregătirea comenzilor online.

Feedback-ul clienților este unul bun până acum, așa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi și alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai.” a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Prețurile coșurilor predefinite variază, în funcție de tipologia aleasă, între 105 și 155 lei. Această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, urmând ca în următoarea perioadă să fie adăugate și mai multe opțiuni disponibile exclusiv pe auchan. ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.