anunt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SC CDI OILFIELD SERVICES SRL cu sediul în sat NEGOIESTI, comuna BRAZI, str. PIATRA CRAIULUI nr.7, Hala nr. 9, Zona Industriala DIBO, jud. PRAHOVA, telefon 0244542029, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizaţiei de mediu pentru punctul de lucru din sat BRADESTI, comuna BRADESTI, PARCUL 1 BRADESTI, Jud. DOLJ, unde se desfăşoară activitatea de service echipamente si pompe de adancime, cod CAEN 0910 – ACTIVITATI DE SERVICII ANEXE EXTRACTIEI PETROLULUI BRUT SI GAZELOR NATURALE.

Obiectivul se afla in comuna Bradesti, sat Bradesti, la o distanta de aproximativ 2km de asezarile umane. Nu exista date privind populatie sau localitati afectate.

Activitatea de prestari servicii, ca parte integranta a activitatii de extractie nu are impact asupra asezarilor umane si asupra mediului.

Informatii privind documentatia depusa pot fi obtinute la APM DOLJ cu sediul in Strada Petru Rareș 1, Craiova, Cod postal 200349, jud. Dolj, in zilele de Luni-Joi, intre orele 8.00-16.30 si Vineri intre orele 08.00-14.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, pe toata durata derularii procesului de autorizare.

Data limita pana la care se primesc propuneri si contestatii este de 15 zile de la aparitia anuntului.

Intocmit,

Dancescu Laura

Expert HSE – CDI Oilfield Services SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.