solomon

solomonDupa intalnirile cu craiovenii din cartierele marginase, Antonie Solomon a ajuns la o concluzie, si anume, cele mai mari investitii trebuie facute in oameni, in cresterea calitatii vietii a tuturor craiovenilor, indiferent de cartier sau de zona in care locuiesc.

Fostul edil al Craiovei sustine ca, in ultimii ani, cei mai multi bani au fost pompati in zone unde nu era neaparat nevoie de acele investitii.

”Craiova trebuie sa arate ca un oras de talie europeana,  curat si modern.   Acum vorbim de nenumarate posibilitati, inclusiv bani europeni, cea mai buna cale de a dezvolta un oras mare  precum Craiova ”, ne-a declarat Antonie Solomon

Candidatul Antonie Solomon constata un lucru omis de toti candidatii, si anume, Craiova este singurul mare oras din Romania unde groapa de gunoi se afla in interiorul orasului, fapt pentru care stramutarea ei este o prioritate pentru Antonie Solomon.

De asemenea, legat de siguranta craiovenilor, Antonie Solomon sustine ca va transforma Politia Locala intr-o institutie menita sa asigure o crestere a sigurantei craiovenilor. Un obiectiv clar!

”Vreau ca siguranța pe străzile Craiovei să fie restabilită.

Voi reforma Poliția Locală, aducând sprijin pentru a fi la un standard de conducere și pregătire demnă de orașul pe care îl protejează.

Voi instaura protocoale de colaborare cu Poliția Rutieră și Jandarmeria, menite să sporească aria de patrulare, capacitatea de intervenție și rolul pe care îl îndeplinește în siguranța și ordinea publică.

Conducerea Poliției Locale va fi formată din personal cu pregătire din cadrul Poliției sau Jandarmeriei”, sustine Antonie Solomon.

 

2 COMENTARII

  1. Fraze pt campanie….! Trebuie ca-i tare cald fotoliul de primar, daca vi-l doriti din nou asa de tare…! Dar, n-ati mai fost primar o data, de ce nu ati rezolvat atunci cele atat de multe probleme ale Craiovei, si ati lucrat pe langa primarie, ajungand cu-n dosar….si cu pierderea libertatii, printr-o condamnare….? Cum aveti tupeul sa candidati din nou….?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.