antonie solomon

Antonie Solomon, candidatul PER la Primaria Craiova, anunta noi proiecte  privind fluidizarea traficului în Craiova. Putini craioveni stiu ca cele doua pasaje, pasajul suprateran și subteran, ambele proiecte au demarat in mandatul primarului Antonie Solomon, desi roadele muncii au fost culese de un alt primar. 

O parte din noile proiectele ce privesc fluidizarea traficului în Craiova se refera la prelungirea actualului pasaj suprateran peste bulevardul Carol I, dar si realizarea unui pasaj pietonal suprateran la Piața Centrală, în intersecția dintre Calea București și Frații Golești.

”Voi începe cu prelungirea pasajului suprateran peste bulevardul Carol I (Gării). Această prelungire va asigura un traseu neîntrerupt pentru traversarea bulevardului si va decongestiona complet zona.

Vreau realizarea unui pasaj pietonal suprateran la Piața Centrală, în intersecția dintre Calea București și Frații Golești, ce va decongestiona intersecția și va asigura accesul pietonal către cea mai importantă piață din Craiova

Am început efortul de fluidizare a traficului în Craiova pe mandatele mele anterioare de primar, cu pasajul suprateran și subteran.

Aceste proiecte erau doar începutul, dar din păcate viziunea mea nu a fost continuată.

Acum este timpul să continui ceea ce am început

Având în vedere că rutele de transport public nu mai deservesc în totalitate nevoile cetățenilor, voi demara realizarea unui studiu de trafic pentru optimizarea acestora și extinderea transportului public în zonele limitrofe ale Craiovei.

Voi introduce mai multe sensuri giratorii la intersecțiile aglomerate și străzi cu sens unic pentru a debloca traficul în zona respectivă, chiar și la orele de vârf”, anunta fostul edil al Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.