Astăzi, 16 februarie a.c., o delegație a Organizației de Tineret PRO România Dolj a participat la Convenţia anuală a partidului, desfășurată în București, la Palatul Parlamentului.

În cadrul Convenţiei, peste 1200 de delegaţi PRO România au luat parte la lansarea manifestului politic al partidului prin care au fost propuse o serie de măsuri prioritare pentru dezvoltarea României în perioada 2020-2024.

Principalele teme abordate au fost profesioniști noi în politică, fiscalitate, reformă administrativă, pensii și salarii, sănătate și educație, turism și agricultură, infrastructură, demografie, mediu și digitalizarea administrației.

„Ne-am bucurat să fim prezenți la acest eveniment de amploare. Manifestul politic PRO România 2020-2024 atestă faptul că partidul nostru este promotorul reformei și unității stângii moderne și pro-europene. În plus, raportul anual a demonstrat că ne dezvoltăm și suntem din ce în ce mai puternici. Astfel, avem încredere că vom vedea rezultatele muncii noastre, a tuturor, la finalul acestui an, după alegerile locale și parlamentare.” a declarat Andrei Dina, președintele Organizației de Tineret PRO România Dolj.

Alături de tinerii doljeni au fost Florin Stancu, președintele organizației PRO România Dolj, și Eduard Ciceu, candidatul partidului în cursa pentru primăria orașului Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.