Ora de Dolj

Ziar Craiova, ziarul numarul 1 al Craiova – site de stiri

Andrei Dina, președintele asociației „Ajută copiii din județul Dolj”: Ne dorim să putem schimba viața copiilor din medii defavorizate ale județului nostru

Astazi, de Ziua Internațională a Copilului, se lansează Asociația „Ajută copiii din județul Dolj”, chiar dacă acest lucru se întâmplă în condiții neobișnuite.

 Deși asociația nu a avut parte de un eveniment de prezentare, din cauza contextului actual generat de noul coronavirus, acest lucru nu i-a împiedicat pe membrii acesteia să gândească și să inițieze proiecte menite să ajute copiii din județul lor.
Asociația își propune astfel să se implice în viețile celor mici pe mai multe paliere, educația, protecția socială, sănătatea și sportul fiind o parte dintre ele.
Andrei Dina, președintele asociației „Ajută copiii din județul Dolj” a spus că „Prin această asociație, ne propunem să creăm o comunitate de persoane dispuse să își pună o parte din resurse la dispoziția celor mici. Fie că vorbim despre resurse financiare, timp sau afecțiune, ne dorim să putem schimba viața copiilor din medii defavorizate ale județului nostru. Știm că fiecare din noi putem face diferența, dar împreună suntem mult mai puternici. La mulți ani, copii! Sunteți o minune în viața noastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!