Alina Gorghiu, PNL, bombe, psd, guvern

 Alina Gorghiu, senator PNL, sustine ca Marcel Ciolacu postează pe reţelele de socializarea orice gogoașă primeste, fara sa verifice. Gorghiu a adăugat că îl atacă pe şeful statului Klaus Iohannis privind promulgarea legii legată de redeschiderea pieţelor, desi legea este în procedură de contestare la CCR.

”Dle Ciolacu, preluați, fără să digerați, orice gogoașă primiți și o postați pe Facebook?!
Nu ați fost prin Parlament nici măcar o zi?!

Ieșiți și îl atacați cu minciuni pe Președintele Iohannis. Că nu promulgă legea cu un amendament neconstitutional privind deschiderea unor piețe, când legea a fost atacată la CCR, care nu s-a pronunțat încă.

Președintele nu se poate pronunța atât timp cât legea e în procedură de contestare la CCR. Termenul a fost stabilit pe data de 16.12.2020.

Iar dvs., ca șef al Camerei Deputaților, aveți zeci de oameni în echipă care puteau să verifice acest lucru pe site-ul CCR.

Evident că Guvernul a atacat-o! Pentru că încalcă principiul separației puterilor în stat. Nu trebuie să știi prea mult drept ca să înțelegi că Parlamentul nu trebuie să intervină prin lege pe textul unei Hotârâri de Guvern (art. 1 alin. (4) din Constituție). Fiecare cu prerogativele lui. Așa zice Constituția.
Partea bună e că mai sunt doar 6 zile și scăpăm de această majoritate incompetentă și toxică a PSD din Parlament!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here