Vom fi capabili sa aratam doljenilor unde s-a gresit si ca putem sa indreptam Doljul dupa 30 de ani de administratie PSD, a declarat Alexandru Gidar, candidatul PNL la presidentia CJ Dolj.

”In ultimii ani, judetul Dolj a pierdut 85 de mii de locuitori. Ne punem inrebarea: ce s-a intamplat? Putem sa continuam in acest fel. Suntem vinovati ca ne pleaca rudele, ne pleaca vecinii si chiar copiii. Da! Problema este ca administratia judetului Dolj si municipiului Craiova au facut si lucruri bune, dar ele nu au fost receptate, nu au fost in folosul locuitorilor. Trebuie sa facem aceasta dezvoltare astfel incat cei enumerati se intoarca acasa rude, vecini, prieteni, copii si, dinpotriva, sa atragem din alte parti, sa creem in Dolj, in jurul Craiovei, o zona de dezvoltare care sa fie atractiva si pentru cei din alte judete.

Acesta este obiectivul principal! Asa cum am mai spus, avem un program de campanie, acest program va fi imbunatatit prin ceea ce preluam de la cetateni, de la diversele categorii socio-profesionale. Mediul rural doljean este intr-un decalaj urias fata de mediul urban mare, aici trebuie sa gasim o forma de a rupe decalajul, acesta este posibil numai prin dezvoltarea invatamantului in mediul rural, educatia tuturor tinerilor din mediul rural.  De asemenea, avem marea problema a desertificarii, avem mare problema a desfacerii produselor agricole. Am plecat de la dezvoltare si am sa inchei tot cu acet lucru: dezvoltare fara educatie nu poate sa fi fiabila. Am facut pasi importanti la Fabrica de Avioane Craiova. Dincolo de relansarea economica, investitia pe care Guvernul a facut-o la Fabrica de Avioane Craiova presupune o atractie adresata cercetatorilor tineri din mediul universitar doljean si nu numai.

Plecam in aceasta campanie cu convingerea ca vom castiga alegerile. Plecam in aceasta campanie cu convingerea ca vom castiga Craiova, ca vom castiga orasele Bailesi, Calafat, Segarcea, Filiasi, ca vom castiga cea mai mare parte dintre comune. Vom fi capabili sa aratam doljenilor unde s-a gresit si ca putem sa indreptam Doljul dupa 30 de ani de administratie PSD”, a declarat Alexandru Gadar, candidat PNL la presidentia CJ Dolj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.