Profesorul Alexandru Gidar, candidatul PNL pentru functia de presidente al Consiliului Judeatean Dolj, considera ca a venit momentul ca la conducerea judetului sa vina un nou presedinte, un presedinte pentru toti doljenii.

Candidatul Alexandru Gidar sustine ca judetul Dolj poate fi inclus in topul judetelor dezvoltate din tara, alaturi de Timis, Cluj sau Ilfov.

”Din pacate, judetul Dolj nu e suficient de dezvoltat pentru a face fata nivelului actual. Aceasta este rezultatul a multor ani de zile de neimplicare si indiferenta a celor care au condus acest judet.

Pe zona de educatie, infrastructura educationala judeteana are o serie de carențe, aici trebuie investit masiv. Investind in invatamant, investim in viitor. Dezvoltarea unei anumite zone depinde, in mare parte, de acest lucru. In judetul Dolj nu au existat proiecte foarte mari pe partea de dezvoltare rurala. Nu s-a dorit! Nu exista scuza in acest sens. A existat posibilitatea, au existat si vor exista bani, bani europeni, dar indiferenta a fost mult mai mare”, ne-a declarat Alexandru Gidar, candidatul PNL la CJ Dolj.

 

 

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.