În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj, A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Dolj, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat peste 440 de efective.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

 

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 100 societăți comerciale, 130 locaţii de interes, 230 mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 3500 de persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 107 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13.000 de lei, din care 93 sancțiuni pentru pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.