Se apropie vara și garderoba noastră are nevoie de o reîmprospătare. Avem nevoie de tricouri și pantaloni scurți, haine cât mai comode și mai confortabile pet timp de vară. Dacă femeile optează pentru fuste, rochii și au o varietate mai mare din care să aleagă, bărbații se axează foarte mult pe tricouri în perioada estivală.

Este ideal să se opteze pentru tricouri bărbați comode, din material vaporoase, în care corpul să poată respira și să nu transpire foarte tare. Este indicat ca bărbații să aibă cât mai multe tricouri, cu care să poată forma ținute diferite.

Eu vreau să vă arăt azi trei tricouri bărbătești amuzante pe care le-am găsit pe Felanto.com și care sigur vor atrage toate privirile. Sunt perfecte pentru vacanțe, atunci când vrei să te simți bine și să ai o îmbrăcăminte veselă.

Tricouri bărbătești amuzante

Berea într-un tricou

Vara fierbinte merge mână-n mână cu berea rece, nu-i așa?

Cărui bărbat nu îi place să savureze o bere rece, alături de prieteni? Dacă se va îmbrăca la un grătar sau la o petrecere cu acest tricou cu imprimeu de bere înspumată, sigur va fi sufletul petrecerii. Parcă nici nu mai simți căldura, cu un tricou așa de răcoros, nu-i așa?

No pain, No gain

Așa e în viață nu? Orice câștig are plata lui și nimic nu se obține ușor. Cu atât mai mult un corp frumos lucrat la sală. Dureros, nu? Măcar tricoul ăsta să vă mai ridice moralul, cu mesajul lui simpatic. Îl găsiți în diferite culori, pe Felanto, dar albul parcă este mai potrivit cu vara.

Mister Pigly

Tricoul ăsta supradimensionat cu un purceluș care se ițește de sub brațul domnului care-l poartă e și amuzant și confortabil. Vara, când căldurile ne chinuie, este alegerea perfectă pentru a te simți bine, fără să suferi de caniculă. Iar purcelușul de pe imprimeu va însenina ziua tuturor celor pe lângă care va trece. Efect garantat.

Așa că, pentru o zi cu zâmbete, recomandăm un tricou amuzant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here