Piata Veche din Craiova, gunoiul de sub presul administratiei PSD

0

Piata Veche din Craiova, un loc un pustiit de clanurile de interese si de administratiile locale din ultimii ani. Daca in anii ’70-’80 si chiar ’90 Piata Veche se afla pe lista zonelor importante ale Craiovei, nu mai putem spune acelasi lucru astazi, cand, in afara de o crâşmă amărâtă si un mic magazin general totul s-a transformat intr-o uriasa ruina de zona zero.

La doi pasi de Centru Vechi al Craiovei, cel mai important obiectiv al orasului, zac in mizerie cladiri pe jumatate arse, arse de incompetenta si indiferenta administratiilor locale PSD, care, in ultimii ani, nu au facut nimic pentru a scoate aceasta parte istorica a orasului de sub mizerie.

Interesele unora, prioritare in administrarea orasului

Desi interesul cetateanului ar trebui sa fie o prioritate pentru toti primarii, indiferent de culoarea politica, prioritare au fost interesele obscure si cu multe zerouri. Inconjurata de doi mastodonti imobiliari, doua blocuri uriase, Piata veche isi continua drumul catre disparitie.

Nu e de miriare ca in citiva ani, nu multi, pe locul unde zeci de ani craiovenii din zona centrala isi faceau cumparaturile, sa vedem inscripitionat: Rezident imobiliar Piata Veche. Poate chiar acesta este principalul interes pentru care administratiile Olguta si Genoiu nu au miscat un deget.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.