Olguta Vasilescu, cu ochii pe chioscurile ramase de la marea demolare din 2013

0

Reamintim celor care au uitat repede, ca  primul mandat al Olgutei Vasilescu a fost axat pe daramat, pe daramat chioscuri, indiferent de destinatie. Din diferite motive cateva dintre acestea au scapat, dar nu pentru mult timp.

”Craiova are, in acest moment, cel mai frumos centru istoric din Romania. O mare parte a acestei zone a fost revitalizata de catre proprietarii cladirilor si administratia locala, in ultimii ani. In perioada urmatoare, vom extinde suprafata reabilitata si construita, prin amenajarea unei zone pentru fanii echipelor sportive ale Baniei, acolo unde se afla in acest moment Piata Veche.

Desi aceasta parte a Craiovei are multe cladiri monument, din pacate, de peste 30 de ani, e in paragina, cu multe chioscuri vechi si insalubre si din aceasta cauza nu e tranzitata.

Vor aparea o noua piateta unde sa se stranga fanii sportului craiovean inainte de a se deplasa la Polivalenta sau la stadion si mai multe cladiri care vor adaposti restaurante, hoteluri si magazine de suveniruri, asemeni multor orase cu traditie in sport. Este un proiect demarat deja si care va pune Bania pe harta oraselor europene de vizitat!”, scrie Olguta, pe pagina de Facebok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.