Ora de Dolj

Ziar Craiova, ziarul numarul 1 al Craiova – site de stiri

Marian- Jean Marinescu, eurodeputat PNL: Sper ca acest instrument să fie un ajutor în plus pentru toți cei din Regiunea Oltenia

marian jean marinescuEuroparlamentarul PNL, Marian Jean-Marinescu, membru PPE, anunta lansarea Just Transition Platform, un instrument de cooperare creat pentru a ajuta regiunile miniere și altele mari poluatoare în tranziția spre o economie verde. Europarlamentarul spera ca acest instrument să fie un ajutor în plus pentru toți cei din Regiunea Oltenia.

”Comisia Europeană a lansat ieri Just Transition Platform, un instrument de cooperare creat pentru a ajuta regiunile miniere și altele mari poluatoare în tranziția spre o economie verde. Practic, prin această platformă statele membre vor primi asistență tehnică și consiliere pentru definitivarea planurilor naționale și pentru accesarea fondurilor alocate prin Mecanismul pentru o tranziție justă.

Având în vedere cât de mari sunt schimbările pe care trebuie să le facem, obstacolele și provocările care ne așteaptă, sper ca acest instrument să fie un ajutor în plus pentru toți cei din Regiunea Oltenia, afectați de tranziția către o economie verde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!