Lipitorile Olgutei, presiune maxima asupra angajatilor din administratia locala

0

Lipitorile Olgutei Vasilescu cocotate in varful administratiei locale craiovene fac presiuni uriase asupra angajatilor din subordine. Ati ghicit, este vorba despre lipitoarea autentica, pur pesedista, ajunsa sef de institutie peste noapte.

De la ultimele doua tururi de alegeri, in primaria Craiova s-au facut angajari pe baza de carnet de partid si nu numai. Acest aspect il vom detalia intr-un alt material.

In functii de conducere, in toate institutiile din subordinea primariei, cu mici exceptii, atunci cand sefii unor astfel de institutii au castigat in istanta si au fost repusi in functie, au fost numiti oameni fideli cuplului nobiliar Olguta – Claudiu, care respecta cu strictete ordinele celor doi baroni de Craiova.

Apropierea alegerilor locale a incins spiritele acestor moluşte lamelibranhiate care, in mintea lor bolnava, au inceput sa faca presiuni asupra angajatilor din primarie si din institutiile din subordinea acesteia.

Aceasta intimidare ne arata, inca odata, adevarata fata a celor care au condus, conduc si vor sa conduca in continuare administratia locala.

Baieti, incet cu pianul pe scari! Daca in 2012, in vremurile cand Olguta se pupa cu Ponta in centrul Craiovei, iar craiovenii dormeau cu titlu de Capitala Cultura Europeana sub perna,  angajarile in Primaria Craiova curgeau pe banda rulanta, fiind propulsati in functii, mai mari sau mai mici, toti neavenitii din PSD, care au facut campanie pentru baroana de Craiova.

Acestea sunt lipitorile de afise electorale ale Olgutei Vasilescu! Vazand ca exista posibilitatea sa piarda, au inceput sa faca presiuni uriase asupra angajatilor onesti, profesionisti, care nu fac politica si lucreaza in administratia locala de foarte multi ani, de pe timpul cand Oana Vasilescu lucra la ziarul Cuvantul Libertatii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.