Eurodeputatul necuvantator Claudiu Manda, atac la directorul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj

0

Daca in Parlamentul European nu a scos un cuvintel, taticutul pesedistilor doljeni e foarte activ pe Facebook, unde isi arata talentul de comunicator de cartier.

Astazi, in plina campanie electorala, Claudiu Manda nu s-a sfiit sa arunce o oala plina cu laturi direct in capul unui candidat PNL. Este vorba de Marin Stanica, directorul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, candidat PNL la functia de primar al comunei Daneti.

Eurodeputatul Claudiu Manda spune ca la PSD nu se ciordesc voturi

”Cel care dirijeaza fenomenul de fraudare este Marin Stanica, director al Directiei publice comunitare de evidenta a persoanelor Dolj, candidat PNL la functia de primar in Comuna Daneti, pensionar MAI, cu o pensie destul de mare”, scrie Claudiu Manda.

Despre domnu’ europarlamentar Claudiu Manda, om cu staif si conac in buricu’ targului, stim ca injura ca la usa cortului, pe toti cei care nu sunt de acord cu el, asa cum s-a intamplat in urma cu cativa ani, cu Sorin Iovu, care a fost injurat de ditai senatorul de Dolj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.