Cum a transformat Olguta Vasilescu un milion de pesionari in asistati social

0

Olguta Vasilescu a lasat urme adanci pe unde a trecut, lucruri bune mai putine. Dar sa vedem marile sale realizari la Ministerul Muncii, unde se autodeclara cel mai bun ministru al Muncii din toate timpurile. Gandire paranoica si fara sens! La Ministerul Muncii, Olguta Vasilescu a fost un dezastru, un dezastru cumplit pentru peste un milion de pensionari, care, din pixul fermecat al Olgutei s-au trezit, din pensionari onorabili, transformati in asistati social.

Cine nu stie ce matrapaslacuri au fost scrise in lege pensiilor, o lege foarte proasta si pentru care Romania se va intoarce cu multi ani in urma, nu stie nici despre ”laudativa” activitate a ministrului Olguta Vasilescu.

Din pixul fermecat al Olgutei Vasilescu, peste un milion de pensionari nu s-au mai incadrat in stagiul de cotizare de 10 ani, asa cum vechea legea a pensiilor prevedea, iar acest stagiu a fost intins pana la 15 ani. Multi pensionari cu un stagiu de cotizare de 11- 12-13 si chiar 14 ani si-au luat adio de la pensie si au devenit, peste noapte, asistataii social, facuti din pixul celui mai neperformant ministru al muncii din toate timpurile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.