Craiovenii se plang de facturile uriase la apa – Olguta le promite apa de Isvarna

0
  • Doamna Olguta Vasilescu, tot mai multi craioveni sunt revoltati din cazua facturilor uriase la apa, nu ca nu au apa de Isvarna la robinet. Cine vrea apa plata poate cumpara din magazin, exista si este mult mai ieftina fata de apa chioara vanduta de  Compania de Apa Oltenia.

Pe sistemul au plecat sa cumpare cuie si s-au intors cu lumanari, vesnicul candidat PSD la Primaria Craiova,  Lia Olguta Vasilescu, inscrisa pentru a treia oara in cursa pentru un mandat de primar, promite craiovenilor apa de Isvarna la robinet. Craiovenii sunt multumiti si cu apa din Jiu, dar la un pret acceptabil. Nimeni nu se plange de calitatea apei, ci de pret.

”Apa de Isvarna la robinet in Craiova

Cel mai mare proiect demarat pe mandatul meu de primar este acum in faza de executie. Este vorba de aductiunea Firului Isvarna 2 care va face posibila alimentarea orasului cu apa plata de izvor pentru consum, precum si introducerea retelei de canalizare pe toate strazile Craiovei, acolo unde nu exista. De asemenea, localitatile Carcea, Malu Mare, Breasta, Bucovat, Ghercesti, Mischii, Pielesti, Simnicu de Sus, Isalnita, Cotofenii din Dos, Calafat, Maglavit, Bailesti, Poiana Mare, Piscu Vechi, Rast, Cerat, Bechet, Ostroveni, Calarasi, Dabuleni si Plenita, ceea ce inseamna 60 la suta din populatia judetului, vor beneficia de retele de apa si canalizare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.