Autoritatile craiovene in actiunea: Targ de Craciun sau bal mascat?

0

Faptul ca Primaria Craiova nu renunta la organizarea Tragului de Craciun este inca o dovada ca acest demers este unul pur electoral. Desi organizare de evenimente este interzisa, primarita noua si veche a Craiovei tine mortis de organizarea acestui eveniment.

Târgul de Crăciun, poarta de intrare a Olgutei in noul mandat

Uitandu-ne atenti peste datele privind organizare evenimentului, date publicate pe site ul primarie, observam o serie de masuri care, fara indoiala, vor aduce multe nemultumiri in radul comerciantilor dar si a vizitatorilor.

Printre măsurile pe care trebuie să le respecte și să le asigure fiecare expozant se numără:

– obligația purtării măștii de către personalul implicat

– obligația purtării de mănuși de către personalul implicat

– dozator de dezinfectant pus la dispoziția clienților

– igienă regulată a mâinilor

– obligația dezinfectării regulate a suprafețelor de expunere etc.

Agentul economic are obligația să asigure dezinfecția spațiului de desfășurare a activității comerciale, cu mențiunea că este responsabil pentru substanțele folosite la dezinfecție, doar substanțe omologate, conform normelor în vigoare, care nu aduc atingere sănătății și siguranței umane.

Târgul de Crăciun Craiova este locul potrivit pentru toți cei care se află în căutarea celor mai frumoase povești de sărbători, cu toată magia ce le înconjoară. Este locul în care găsim cadoul potrivit pentru cei dragi sau locul unde ne redescoperim tradițiile și frumusețile orașului.

  Iar în acest an special, mai mult ca oricând, Târgul de Crăciun trebuie să ne ofere, în plus, momentul de siguranță și liniște, de care avem cu toții nevoie în această perioadă de pandemie pe care o traversăm.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu o varietate de produse la Târgul de Crăciun Craiova zilnic, între orele 12:00 – 20:00 de luni-joi și între 12:00-22:00 de vineri-duminică.

Purtarea măștii este obligatorie în tot perimetrul târgului.

Autoritatea își rezervă dreptul de a face selecția comercianților înscriși, conform criteriilor mai sus menționate şi, în funcţie de solicitările depuse, de a stabili locația (zona) și numărul agenților economici, în funcție de specificul ediției din acest an și de asigurarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în pandemia cu coronavirus.

De asemenea, autoritatea locală își rezervă dreptul de a completa tipurile de produse/activități/servicii care se pot desfășura în cadrul târgului, altele decât cele stabilite de regulament.

Autoritatea își rezervă dreptul de a anula desfăşurarea târgului, în situația în care contextul epidemiologic va impune acest lucru.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.