Afacerile familiei Olguta – Claudiu Manda, falimentare – adevarata miza a candidaturii la Primaria Craiova

0

In al 13-lea ceas o spun, pentru toti craiovenii care inca nu si-au pierdut rationamentul, sa incerce sa deduca cam ce ar inseamna intoarcerea Olgutei Vasilescu la carma orasului.

V-o spun cu sinceritate maxima: inseamna dezastru! In spatele acestor alegeri se joaca, de fapt, puterea economica a gruparilor de partid-stat.

Sub umbrela ca vor scoate Craiova din mezerie, o mizerie lasata tot de administratiile PSD, se fac jocurile de culise pentru multe milioane de euro. Pentru PSD aceasta este principala miza, dupa care vor mai vedea. Afacerile clanului Olguta- Manda sunt falimentare, un nou mandat de primar ar repune pe picioare firmele de constructii care, in ultimul an, au ajuns la fundul sacului.

Ce inseamna intoarcerea Olgutei Vasilescu la Primaria Craiova!

Refacerea grupurilor care au acaparat intreaga administratie locala, directionarea bugetului local catre firmele de casa apropiate cuplului Olguta – Claudiu Manda, functiile din administratie se vor da pe grade de prieteniei, loialitate si pupincurism.

Scurt, pentru cei care inca nu au inteles gravitatea realegerii Olgutei Vasilescu, imaginati-va orasul Craiova transformat in ministerul Muncii, minister condus de Olguta – rezultatele le stim cu totii.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.